compass - Chevy Trax Forum
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 08-14-2016, 10:11 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 1
(Thread Starter)
compass

hey all, noticed my compass says - - now, looked in the owners book and it talks about how to reset the zones. The problem is it says to enter the menu then press and hold the select button to enter zone but the only thing you can change is the language and from mph to kph.... any ideas?
trax15 is offline  
post #2 of 2 Old 08-15-2016, 11:32 AM
Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 97
Find a large empty lot, drive at a slow speed in circles to see if the compass starts working again. If that doesn't work it has a bad module or other problem.
bswarm is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Trax Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



  Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Chevrolet TRAX vs Jeep Compass J.G 2015+ Trax News 7 06-09-2014 02:41 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome