Chevy Trax Forum banner

2025 aktywnie biały z północy

449 views 10 replies 8 participants last post by  tflf001  
#1 ·
Witajcie wszyscy, właśnie trafiłem na to forum, aby znaleźć świetne pomysły i zawsze dobrze jest być na bieżąco ze swoimi pojazdami. Od wielu lat jestem na forum Camaro i rozumiem, jak ważne jest, aby być na nich ze względu na informacje, które mogą dostarczyć.
Mam czteroosobową rodzinę z dziećmi w wieku 7 i 4 lat. Uwielbiam przestrzeń, jaką oferuje Trax jak na tak kompaktowy pojazd.
Mieszkam w Reginie, Saskatchewan w Kanadzie.

Image

#9 ·
Witajcie wszyscy, natknąłem się na to forum w poszukiwaniu świetnych pomysłów i zawsze dobrze jest być na bieżąco ze swoimi pojazdami. Od wielu lat jestem na forum Camaro i rozumiem, jak ważne jest, aby być na nich dla informacji, które mogą dostarczyć.
Mam czteroosobową rodzinę z dziećmi w wieku 7 i 4 lat. Uwielbiam przestrzeń, jaką oferuje Trax jak na tak kompaktowy pojazd.
Mieszkam w Reginie, Saskatchewan w Kanadzie.

View attachment 7176
Również we wrześniu wziąłem w leasing nowego Trax LT 2025. Już 2000 km, po wakacyjnej podróży przez góry z trzema zestawami kijów golfowych, driverem i dwoma pasażerami, oraz trzema walizkami podręcznymi, plus różne mniejsze torby. Wszyscy czuli się bardzo komfortowo. Spalanie tylko 6,5 litra na 100 km. W pewnym momencie osiągnąłem bez wysiłku 145 km/h, ale przez większość czasu jechałem z prędkością 105 do 110 km/h. Adaptacyjny tempomat przeprowadził nas przez małe miasteczko i długi odcinek ruchliwej czteropasmowej drogi bez dotykania hamulca. Niesamowita funkcja - trzeba być gotowym do jej nadpisania w razie potrzeby. Jestem starym facetem, więc ekran wydał mi się skomplikowany i rozpraszający. Może się do niego przyzwyczaję. Jestem fanem motoryzacji od lat 60., więc widziałem znaczące postępy na przestrzeni lat - i jestem pod wrażeniem tej bardzo atrakcyjnej trzycylindrowej dynamiki. Mam nadzieję, że wytrzyma i potwierdzi moje pierwsze wrażenia.

#10 ·
Zgadzam się z tym w stu procentach. Miło widzieć, że Chevy wraca do wyglądu pojazdów. Nie można też narzekać na takie spalanie. Szczerze mówiąc, jestem zaskoczony, ile jest miejsca na bagaż. Kupiłem go ostatecznie po sprzedaży Hondy Pilot z 2005 roku, którą miałem przez dość długi czas. Nadal posiadamy inną Hondę Pilot z 2019 roku, którą zabieramy na długie trasy. Ten trzeci rząd siedzeń był świetny dla dzieci, a nawet dla rozrywki. Próbowałem spłacić zadłużenie na linii kredytowej i musiałem zmodernizować tego z 2005 roku. Zamiast dodawać do linii kredytowej z prawie 11% oprocentowaniem, wszedłem w tego Traxa przy 0,99%. Zdecydowanie nie planowałem kupować nowego pojazdu i szczerze mówiąc, nigdy nie myślałem, że będę też rozważać Traxa. Ale miało to zbyt wiele sensu, biorąc pod uwagę charakter mojej pracy i te 0%. Jestem pod wielkim wrażeniem i mam nadzieję, że moje pierwsze wrażenia się utrzymają.